Video

Brug Folkeskolen har lavet en række videoer, der giver et indblik i de københavnske folkeskoler fra både elevernes og forældrenes perspektiv.

Du kan se et udvalg af videoerne herunder. Besøg også Brug Folkeskolens YouTube kanal.

Kammeratskab i børnehøjde

Thumbnail-kammeratskab

Interviews med elever fra Rådmandsgades Skole, Blågård Skole og Peder Lykke Skolen, som fortæller om kammeratskabet på deres skole.

Livet som københavnsk skoleelev

Thumbnailo-livetsomelev-160x100

F – for folkeskole, faglighed, fællesskab og frikvarter. Elever fra Rådmandsgades Skole, Blågård Skole og Peder Lykke Skolen fortæller om dagligdagen på Københavns Folkeskoler.

Minder fra første skoledag

Thumbnailo-minderførsteskoledag-160x100

Video om sommerfugle i maven, nervøsitet og spænding. Hør elever fra Rådmandsgades Skole, Blågård Skole og Peder Lykke Skolen fortælle, hvordan de oplevede at starte i skole.

Klaus, forælder på Tagensbo Skole

Klaus2-160x100

Klaus er far til Ronja og Asta, som går på Tagensbo Skole i Bispebjerg. Hør, hvad Klaus og Ronja fortæller om folkeskolen.

Ninna, forælder på Nørrebro Park Skole

Ninna-lille1-160x100

Ninna er mor til to børn på Nørrebro Park Skole på Nørrebro. Her kan du høre, hvad hun mener om folkeskolen.

Jesper, forælder på Blågård Skole

Jesper-160x100

Jesper er far til Katinka i 2. kl. på Blågård Skole på Nørrebro. Se Jesper fortælle om skolen.

Sadia, forælder på Rådmandsgades Skole

Sadia-lille-160x100

Saida har seks børn, som alle har gået på Rådmandsgades Skole. Tvillingerne og trillingerne går der stadig. Sadia er aktiv forælder på skolen, og laver bl.a. mad til Åben Skole.

Sabine, forælder på Lundehusskolen

SabrinaWilliam-160x100

Sabine er mor til William, som går på Lundehusskolen i Bispebjerg. Hør, hvad Sabine og William har at sige om skolen.

Brug Folkeskolens Flash Mob på Rådhuspladsen 2010

042-160x100

Den 9. september 2010 lavede Brug Folkeskolen en flash mob aktion på Rådhuspladsen i København for at gøre opmærksom på, at vi er mange forældre og børn, der bruger folkeskolen og er glade for den.