Brug Folkeskolen til Folkemødet 2014

Et sjovt og tankevækkende forældremøde på Allinge Bibliotek og #Vierdanmarkshistorie som mobil event er det Brug Folkeskolen har med i bagagerummet, når vi på torsdag den 12. juni  kører om bord på færgen til Folkemødet på Bornholm 2014.

EPSON MFP imageBrug Folkeskolen er med på Folkemødet 2014 på Bornholm. Vores nye formand Jakob Bondesen er ved at pakke kufferten sammen med Uzma Ahmed Andresen, også medlem i Brug Folkeskolens bestyrelse og forkvinde for Lokaludvalget på Nørrebro, og projektmedarbejdere fra sekretariatet Marianne Kjær og Mette Jeppesen.

Vi inviterer til følgende to arrangementer:

Brug Folkeskolen holder forældremøde
Allinge Bibliotek, Sverigesvej 1
Lørdag den 14. juni kl. 13-14.

Vær med til klassens første forældremøde. Vi eksperimenterer med formen for det ideelle forældremøde. Hvordan involverer vi alle klassens forældre og gør dem til en del af fællesskabet i et meningsfuldt møde – fagligt og socialt? Du bliver en af klassens forældre. Vær med i vores eksperiment!

Vil du høre mere så kontakt Marianne Kjær på tlf. 26 18 90 86

Find vores Skole-forældre håndbog her få og inspiration her

Er du med i den ny Danmarkshistorie?
Mobilevent – find os på Cirkuspladsen
Lørdag den 14. juni kl. 15.00-17.00

4 Photos (2)Er du med i den nye Danmarkshistorie? Den der inkluderer alle, der bor i Danmark i dag. Kom og vær med! Find vores mobile event og få dit eget “Jeg er Danmarks historie”-foto hos os og bliv en del af den nye Danmarkshistorie. Følg os på Instagram #Vierdanmarkshistorie, og på facebook.
Baggrunden for projektet

I 2013 var fem børn og fem mødre fra Nørrebros folkskoler på Roadtrip til en ny Danmarkshistorie. Vi satte os ind i en bus og tog på tur ud i Danmark og Danmarks historie for at finde ud af, hvem vi er. Og hvem vi er sammen.Vi lærte først og fremmest, at vi alle sammen er meget forskellige og meget ens, men at det var lige meget for det var sjovt at være sammen. Du kan se, hvad der kom ud af det her. www.roadtripdanmark.dk Nu er vi i gang med næste del. Vi laver Danmarkshistorie sammen med børn på skoler – og vi laver billeder, der repræsenterer alle de danskere, der lever her i dag – og er medskabere af Danmarks historie.Vi vil gerne have dig med i den historie, så find os på cirkuspladsen til vores mobile event! Vi fortæller om vores roadtrip, og det vi vil med den. OG vi laver et foto af dig, så du bliver en del af vores nye Danmarkshistorie.

Kontakt Mette Jeppesen på tlf. 60462019, hvis du vil høre mere eller finde op på Bornholm.

Se mere på vores hjemmeside www.roadtripdanmark.dk