Fin hilsen fra Overborgmester Frank Jensen til Brug Folkeskolens 10 års jubilæum

Frank Jensen på besøg hos Brug Folkeskolen i 2009.

I forbindelse med Forældreforeningen Brug Folkeskolens 10 års jubilæum har Frank Jensen sendt foreningen en rosende hilsen. Her er et uddrag af, hvad han skriver til os.

“For mig er det et helt centralt mål, at alle forældre i København skal være trygge ved at sende deres barn i den lokale folkeskole i sikker forvisning om, at både læring og trivel vil være i top. Jeg synes, at folkeskolen udgør en livsnerve i det danske samfund. Derfor er jeg rigtig glad for Brug Folkeskolen.

Brug Folkeskolen er en stærk og vigtig samarbejdspartner både for kommunen og ikke mindst for de mange forældre, som gerne vil folkeskolen og kan finde vejledning og tryghed ved den erfaringsudveksling og det sammenhold med andre forældre, som Brug Folkeskolen tilbyder.

Tillykke med de 10 år!”

Vi siger tak til Frank Jensen. Her kan du læse hele brevet:

Brev fra Frank Jensen til Brug Folkeskolen