Forældresamarbejde

Når vi som forældre engagerer os i skolen og forældresamarbejdet, smitter det af på vores børn. De bliver trygge, trives bedre og lærer mere. Det er konklusionen på de praktiske erfaringer med forældresamarbejdet, som Brug Folkeskolen har samlet fra skoler i København.

Vi har derfor valgt at dele vores erfaring på disse sider, hvor råd og vejledning er til fri afbenyttelse og inspiration.

Alle erfaringer kommer fra de skoler på Amager, Nørrebro, Bispebjerg og Sydhavnen, som vi har samarbejdet med. Nogle stammer fra workshops eller initiativer, startet af Brug Folkeskolen, mens andre kommer fra forældre eller lærere i vores netværk. Derudover er der links til andre erfaringer på området.

Hvis I har kommentarer, spørgsmål eller har lyst til at byde ind med jeres erfaringer og gode ideer, så kontakt Brug Folkeskolen her . Vi hører gerne fra både forældre, lærere og ledere rundt om på skolerne.

Vi håber, vores erfaringer kan skubbe forældresamarbejdet i den rigtige retning, og at I får nogle gode oplevelser med forældre og elever i jeres børns klasser.