Brug Folkeskolen afholder workshop for forældre

Brug Folkeskolen afholder både workshops, klassearrangementer og kontaktforældremøder.

Brug Folkeskolen har fra 2009-2011 haft et ekstra indsatsområde, som har handlet om, hvordan man tilrettelægger arrangementer og workshops for forældre på den enkelte skole. I den forbindelse har vi afholdt en række workshops, klassearrangementer og kontaktforældremøder.

Skoler er forskellige i forhold til traditioner og sammensætning af forældre, og det kan derfor variere, hvilken type arrangement der passer bedst til den enkelte skole. Det grundlæggende for planlægningen er, at hver enkelt forælder tager udgangspunkt i, hvad vedkommende synes er relevant at bruge sin tid på.

I menuen til venstre kan du læse om forskellige typer af arrangementer og finde materiale til videre inspiration.