Jakob Bondesen er ny formand for Brug Folkeskolen

Stor tak til vores afgående formand Bente Haugbøl

Vores formand siden 2012, Bente Haugbøl, har fået nyt job som afdelingsleder på Sundbyøster Skole på Amager. Tillykke til Bente, som i fobindelse med sit nye job takker af som forkvinde for Brug Folkeskolen og træder ud af bestyrelsen. Tusind tak for indsatsen – du har med dit store engagement har været med til at gøre en forskel for den københavnske folkeskole.

Den nye bestyrelse

En måned efter generalforsamlingen i marts, har Brug Folkeskolen altså konstitueret sig med en ny bestyrelse, og der var masser af lyst og energi blandt nye som gamle frivillige til at besætte posterne.

Jakob_til nyhedsbrevet

Næstformand Jakob Bondesen fra Sydhavnen sagde ja til at blive ny formand for Brug Folkeskolen. Bestyrelsesmedlemmerne Anna Rosenblad fra Sydhavnen og Anja Storgaard fra Nørrebro deler posten som næstformand. Endnu en mor fra Nørrebro var mødt op og trådte ind som forældrerepræsentant i bestyrelsen, som nu i alt tæller 9 frivillige fra Sydhavnen og Nørrebro.

“Den lille nye” er godt med

Sydhavnen er med fire frivillige forældre i bestyrelsen kommet rigtig godt med som ”den lille nye” i Brug Folkeskolen. Vi har haft mange aktiviteter på Ellebjerg og Bavnehøj Skole, siden vi startede op med en projektmedarbejder i bydelen den 1. oktober 2013. Se billeder fra nogle af de hyggelige møder nedenfor.

Brug Folkeskolen til Folkemøde på Bornholm

Når Bornholm slår dørene op til Folkemøde midt i juni, har Brug Folkeskolen pakket den røde parasol og gjort klar til at sætte mangfoldighed og fællesskab på dagsordenen på solskinsøen. Vi holder et “forældremøde med mening”, der engagerer alle forældre i klassen. Kom og spil rollen som den ambitiøse far eller to-sprogede mor i klassen, og få inspiration med hjem til næste forældremøde i dit eget barns klasse. Vi garanterer, at det bliver et sjovt eksperiment, der får alle med.

Vi har selvfølgelig også vores mobile event “Vi er Danmarks historie” med. Få taget dit eget “Jeg er Danmarks historie”-billede og vær med til at skrive danmarkshistorie til Folkemødet på Bornholm! Følg os på Instagram #vierdanmarkshistorie, og facebook på siden “Roadtrip til en ny Danmarkshistorie”.

Brug Folkeskolens delegation på roadtrip til Folkemøde på Bornholm er: Jakob Bondesen, Charlotte Vigsnæs , Uzma Ahmed Andresen, Mette Jeppesen og Marianne Kjær.

vierdanmarkshistorie