Kender du Blågård Skoles leder?

Mød hende her.Pia holder tale

Pia Madsen står som skoleleder i spidsen for Blågård Skole. Det har hun gjort siden marts 2012, hvor hun blev hentet til Nørrebro fra en tilsvarende stilling på Nyboder Skole i indre by.

Information har portrætteret kvinden, der skal føre de store visioner ud i livet og få flere børn fra distriktet ind i klasserne.

“Jeg tror folk har set, at der er kvalitet i skolen, og at de i højere grad vil vælge den til. Det er min opgave at synliggøre de mange gode ting, vi gør på skolen, og vi ser altid gerne at forældrene kommer forbi og får lov at se den gode undervisning. Jeg samler ikke på negative historier. Jeg viser, det vi gør her på skolen, og det kan vi sagtens være bekendt,” siger Pia Madsen bl.a. i artiklen.

Du kan læse mere HER.