Kom til netværksmøde for Rådmandsgades Skole mandag den 23. september

9

Kig forbi os på mandag i Søllerødgade 33, hvor vi holder årets første netværksmøde for kommende årgang på Rådmandsgades Skole. Her kan du også se selvportrætter af de her søde børnehaveklasseelever fra skolen.

‘Efteråret har så småt sneget sig ind på os, og det betyder for os her i Brug Folkeskolens sekretariat på Søllerødgade, at årets skoleindskrivning nærmer sig.

Vi indleder derfor med et møde for kommende forældre i Rådmandsgades Skoledistrikt. Det finder sted

Mandag den 23.9. kl. 17.00 til 18.30
Brug Folkeskolens kontor
Søllerødgade 33, 2200 Kbh. N

Mød forældre, skoleleder Lene Rønje og børnehaveklasseleder Helle fra Rådmandsgades Skole. Stil alle de spørgsmål, du har brug for at få svar på, og hør mere om, hvad der sker på skolen i løbet af efteråret for dig og dit barn.

Facebookgruppe for kommende årgang

Vi har startet en facebookgruppe for kommende skolestartere på Rådmandsgades Skole. Det er helt uforpligtende at melde sig i gruppen, men et godt sted at starte kontakten til andre forældre, der også har børn, der skal starte i skole til sommer. Find gruppen HER

0.Øst udstiller i vores vindue

Brug Folkeskolen havde besøg af O. Øst i sidste uge, der har dekoreret vores vindue med flotte og farvestrålende selvportrætter. Kig forbi og gæt, hvem der er hvem.

11