Masser af tak og kram til lærerne på Peder Lykke Skolen

Fredag den 5. oktober er FN’s internationale lærerdag, og det havde forældrene på Peder Lykke Skolen besluttet sig for at markere.

“Det kan mærkes, det her!” udbrød én af de glade lærere, der blev mødt i døren med flag, balloner, et æble og store kram fra forældre, der bare gerne ville sige TAK.

Bevæbnet med æbler og flag delte de ud af varme kram, som tak for den indsats lærerne dagligt yder på skolen.

“Der kommer én mere nu” lød det i korridoren ind til Peder Lykke Skolen, hvor der i dagens anledning var pyntet op med guirlander, flag og balloner.

“Vi vil gerne sige tak, fordi I udfører sådan et godt og vigtigt arbejde med vores børn her på skolen.” Med de ord levnes der vist ingen tvivl om, at lærernes arbejde er værdsat.

glad lærer2

Det var nogle glade lærere, der mødte ind til time.

et æble og tak