Nørre Fælled Skoles forældre laver fastelavnsfest for 0. klasserne og kommende årgang

Hvorfor ikke lave en fastelavnsfest for en hel årgang – og så invitere kommende årgang med? Sådan tænkte nogle forældre fra børnehaveklasserne på Nørre Fælled Skole. Resultatet blev en dejlig fastelavnssøndag for store og små søndag den 2. marts.

fastelavn 2

Børnehaveklassens forældre er organiseret i trivselsgrupper og hver gruppe skal stå for et arrangement i løbet af skoleåret. Det blev for en trivselsgruppe i O. V til en fastelavnsfest.

De fik også ideen, at man jo kunne invitere de børn med, som snart skal starte i skole. Skolens leder Morten Østergaard Jensen åbnede skolen for forældrene en søndag, så den kunne holdes der, og Amalie skolens kok stod for hjemmebagte fastelavnsboller, frugt og kaffe i kantinen efter tøndeslagningen i gymnastiksalen.

Dejligt initiativ og dejligt med en skole, som giver plads til at børn og forældre kan folde sig ud.

fastelavn 3