Brug Folkeskolen i pressen

Her kan du se en oversigt over de presse- og kommunikationsaktiviteter, som Brug Folkeskolen og vores frivillige forældre har deltaget i.

Sprog følge eller land fly?
Debatindlæg af af Brug Folkeskolens projektleder, Mette Kirk, publiceret på information.dk den 2. november 2012.

Visioner skal vise vejen
Artikel om netværksmøde på Klostervængets Heldagsskole bragt på side 8 i Østerbro Avis uge 5 2013.

I København rykker dialogen
Artikel om Brug Folkeskolens arbejde og erfaringer i forbindelse med fynske forældres afholdelse af legepladsmøder. Bragt  i Fyens Stiftstidende den 7. januar 2013, side 7.

”Det er sjovt, fordi det er ret svært”
Artikel om billedkunstprojekt på Blågård Skole bragt i Nørrebro/Nordvest Bladet den 12. december 2012, side 6.

Den skole-sociale slagside kan knækkes
Debatindlæg af projektleder hos Brug Folkeskolen, Mette Kirk, bragt i Danske Kommuner nr. 33 2012.

Vær ambassadør for din skole

Omtale af Brug Folkeskolens rekrutteringshåndbog i fagbladet Folkeskolen nr. 21 2012, side 37.

Byens børn blandes bedre
Artikel i Morgenavisen Jyllands-Posten den 19. november 2012, side 6-7. Interview med Brug Folkeskolens projektmedarbejder Anna Thorsted og bestyrelsesmedlem og frivillig forælder Tina Møllmann Jensen.
Læs artiklen her: Forsidehenvisning – Side 6 – Side 7

Debat om skolevalg i Go’ Morgen Danmark
Den 17. november 2012 deltog bl.a. Brug Folkeskolens tidligere formand Tina Møllmann Jensen i en debat om skolevalg. Brug Folkeskolen havde solgt idéen og hjulpet med at formidle kontakt til to af de tre forældre i panelet.

Må vi bede om en pose blandede folkeskoler, tak
Debatindlæg af Brug Folkeskolens formand og næstformand, Bente Haugbøl og Katja Tang-Petersen, publiceret på information.dk den 17. november 2012.

Indslag i Orientering
P1 den 16. november 2012. Interview med Katrine Marstrand, bestyrelsesmedlem i Brug Folkeskolen, om deltagelse i Københavns Kommunes plakatkampagne op til skoleindskrivning.

Mangfoldighed er en gave
Reportage fra Blågård Skole og interview med projektleder i Brug Folkeskolen, Mette Kirk. Bragt i Fyens Stiftstidende den 4. november 2012. Journalist: Rikke Hyldgaard, fotograf: Carsten Bundgaard Andersen.
Læs artiklen her:  Side 1  –  Side 2  –  Side 3  –  Side 4

Hvordan forbedrer vi elevsammensætningen?
Debatindlæg af Brug Folkeskolens formand og næstformand, Bente Haugbøl og Katja Tang-Petersen, publiceret på information.dk den 27. oktober 2012.

Positiv udvikling på Klostervængets Heldagsskole
Artikel bragt på side 6 i Østerbro Avis uge 43 2012.

Folkeskolen bør være det naturlige førstevalg
Debatindlæg af Brug Folkeskolens formand og næstformand, Bente Haugbøl og Katja Tang-Petersen, publiceret på information.dk den 10. oktober 2012.

Skolesnak trak fulde huse
Artikel bragt på side 8 i Nørrebro/Nordvest Bladet uge 40 2012.

Lærerne fortjener en hyldest
Læserbrev i anledning af Lærerens Dag. Skrevet af Jørgen Rossen, frivillig forælder i Brug Folkeskolen, og bragt i Amager Bladet den 2. oktober 2012, side 43.

Snak om folkeskole og skolevalg i Radio 24syv
Projektmedarbejder i Brug Folkeskolen Mette Jeppesen deltog sammen med bl.a. skoleleder på Peder Lykke Skolen, Lennart Kjellerup, i programmet Aydin og Fædregruppen den 2. august 2012.

Interview i Radio 24syv
Brug Folkeskolens projektleder, Mette Kirk, medvirkede i Weekendtillægget på Radio 24syv den 7. juli 2012 sammen med elev på Blågård Skole Rhea Lee Bøgehuldt Revier.

Blågård – blev du bange?
Debatindlæg af Stine Bjerre Herdel, frivillig forælder i Brug Folkeskolen. Bragt i Information den 5. juli 2012.

Giv Blågård Skole en chance
Artikel om distriktsændringerne på Nørrebro bragt i Nørrebro/Nordvest Bladet den 4. juli 2012, side 4.

Et musikalsk fortælleværksted
Brug Folkeskolens film på KLFnet.dk i april 2012