Vision og mission

Ation 2003_2
Vision

Brug Folkeskolen arbejder ud fra visionen, at folkeskolen skal være det naturlige førstevalg for københavnske forældre.

Det betyder, at:

• Brug Folkeskolen ønsker en folkeskole, der er socialt og etnisk blandet.
  • Brug Folkeskolen stræber efter at engagere forældre i at støtte folkeskolen.
  • Brug Folkeskolen arbejder for at få politikere, skole og forældre til at yde den indsats, der skal til, for at folkeskolen bliver det bedste skolevalg.
Mission

Brug Folkeskolens mission er at få flere københavnske forældre til at vælge folkeskolen til deres børn.

Det betyder, at:

• Brug Folkeskolen går i dialog med forældre for at få etableret netværk på skolerne og i bydelene for forældre til kommende og nuværende skolebørn.
  • Brug Folkeskolen fortæller de gode historier om folkeskolen og arbejder for at nedbryde fordomme.
  • Brug Folkeskolen søger at definere den folkeskole, som vi gerne vil vælge til.
  • Brug Folkeskolen indhenter viden og synspunkter om folkeskolen for at kunne informere politikere, samarbejdspartner samt nye og nuværende forældre i folkeskolen. Denne viden bruges desuden til at kvalificere debatten om folkeskolen.