Portræt af skolelederen med den skarpe tunge

Skoleleder Lise Egholm er i fokus i det nye nummer af Folkeskolen.

Lise Egholm i centrum af en børneflok.

Lise Egholm i centrum mellem forældre og børn på Rådmandsgades Skole.

Hun blev kåret som årets leder i 2011. Hun er kendt for en bramfri tone. Og hun brænder for at gøre en forskel.

I et portræt med rubrikken “Grovbollen fra Rådmandsgades Skole” kan fagbladet Folkeskolens læsere møde den farverige skoleleder Lise Egholm.

Artiklen rummer også en opgørelse over skolens elever, som viser, at den rekrutteringsindsats, der er blevet arbejdet med de seneste år, har givet store resultater. Eleverne strømmer til skolen og siden 2004 er andelen af etnisk danske elever fordoblet.

Læs en onlineudgave af Folkeskolen HER. Du finder portrættet på side 14-18.

Har du et skoleparat barn, som hører til Rådmandsgades Skoles distrikt, kan du møde Lise Egholm, børnehaveklasselærere på skolen og andre forældre torsdag d. 8. november kl. 17-19.

Her inviterer en netværksgruppe af forældre, alle med børn, der skal starte på skolen til sommer, andre forældre i samme båd til en konstruktiv skolesnak.