Til skoler

Flere vælger jeres skole

Folkeskoler i socialt udsatte områder har ofte sværere end andre skoler ved at rekruttere elever. Mange forældre er skeptiske og vil ikke skrive deres børn ind. De er bange for, at fagligheden er lav, og det sociale miljø for hårdt.

Imidlertid er skolerne ofte langt bedre end deres rygte, og rygtet skal konfronteres med reel information. Brug Folkeskolens forældre har i 10 år arbejdet med at vende søgningen og dermed også elevsammensætningen på skoler i København. Vores erfaring er, at forældre og skoler kan vende en udvikling, når de går sammen.

I menuen til venstre er der gode råd til kommunikation med forældre til kommende skolebørn og afholdelse af arrangementer, der kan bidrage til rekruttering af flere elever.