Legepladsmøder

Legepladsmøde

Efter skoleindskrivningen er det en god idé at planlægge et eller flere arrangementer, hvor forældre og børn fra den kommende årgang kan mødes igen. Hvis forældrene er lidt usikre på deres skolevalg og måske pludselig får plads til deres barn på en privatskole, hvor de har været på venteliste, så kan førskolearrangementerne være med til at fastholde dem i deres valg af den lokale folkeskole.

Legepladsmøder er et enkelt og uformelt arrangement, der er nemt at få i stand. Gør det eventuelt til en tradition på jeres skole, at de nuværende børnehaveklassers forældre står for arrangementet sammen med skolebestyrelsen. Send en invitation ud til forældrene med den eller de planlagte datoer.  Gør det en eftermiddag og vælg en lokal legeplads at holde mødet på. Hvis skolen har en god legeplads, kan det være der. Bed forældrene om at tage en kande kaffe eller te med og måske en kage.

Få inspiration til det første forældremøde HER