Så er den her – en håndbog i rekruttering

Rekrutteringshåndbogen

Brug Folkeskolen har udarbejdet værktøjet “Flere elever i folkeskolen – en rekrutteringshåndbog”.

Håndbogen er et redskab der kan bruges i arbejdet med at rekruttere elever til den enkelte skoler og henvender sig primært til skoler og forældre, der ønsker at bidrage til arbejdet på deres skole. Og den vil i samarbejde med Københavns Kommune blive tilsendt alle de københavnske folkeskoler.

Vi er rigtigt glade for, at kunne dele ud af mange års erfaring med rekruttering til folkeskolen, og håber, at mange vil finde inspiration i det let tilgængelige materiale til at gøre en ekstra indsats for at få flere til at bruge folkeskolen.

Vi vil selvfølgelig gerne have respons på materialet, og vil gerne komme ud på skolerne for ekstra indførelse i vores arbejdsmetoder og give indspark til at komme videre på.

Find håndbogen HER.