Sydhavn – her kommer vi!

Brug Folkeskolen i Sydhavnen er nu en realitet. Fra 1. oktober starter Marianne Kjær som projektmedarbejder og sparker indsatsen i gang. Målet er, at langt flere forældre i Sydhavnen vælger at sætte deres børn i den lokale folkeskole.

børnene løber

Børnehavebørn på vej i mål til Børneløb på Ellebjerg Skole den 12. september. Brug Folkeskolens nye projektmedarbejder Marianne kommer til at løbe lige så stærkt som børnene her for at sætte turbo på indsatsen for folkeskolen i Sydhavnen.

Forstærket indsats i Sydhavnen
marianne 2

Marianne Kjær

Brug Folkeskolen har i gennem de sidste år oplevet et stigende antal henvendelser fra forældre i Sydhavnen, der oplever, at bydelen har store udfordringer med at tiltrække elever til de lokale folkeskoler.

Bydelen har fået tre nye og entusiastiske skoleledere og vi mener, at tiden er gunstig for at sætte turbo på en rekrutteringsindsats, så flere forældre vælger deres lokale folkeskole – sammen med resten af kvarteret.

Vi har derfor valgt at ansætte en lokal medarbejder. Marianne Kjær starter den 1. oktober, men har allerede et godt kendskab til bydelens skoler, da hun selv er forælder på Bavnehøj Skole og tidligere har arbejdet på det boligsociale område i bydelen. Velkommen til Marianne! Vi glæder os til samarbejdet.

Vi er i gang med at finde en kontorplads til Marianne i bydelen, så hun er tæt på skoler og forældre.

Har du spørgsmål til skolerne i Sydhavnen, vil du gerne med i vores netværk for kommende årgang, vil du gerne bidrage til det  arbejdet i bydelen eller vil du gerne have Brug Folkeskolen ud til et arrangement i dit boligkvarter eller i dit barns børnehave, så kontakt  Marianne på tlf. 26189086

Tyvstart på Ellebjerg

Marianne tyvstartede sit nye job torsdag den 12. september, hvor Ellebjerg Skole inviterede områdets børn ind på skolen til børneløb.

Marianne, Mette og Hans

Fra venstre Mette Kirk, Johannes, lærer på Ellebjerg Skolen, Marianne Kjær og bestyrelsesformand Hans Henrik Præstbo.

Dagen forløb strålende med 152 børnehavebørn, der foldede sig ud på skolens grønne arealer.

Imens fik Marianne, skolens nye leder Anne Graah, skolebestyrelsesformand Hans Henrik Præstbo og Brug Folkeskolens projektleder Mette Kirk nogle gode snakke med børnenes forældre om Ellebjerg Skole. Og en masse forældre skrev sig op i Brug Folkeskolens nye netværk for Sydhavnen.

Næste aktivitet på Ellebjerg Skole er lørdag den 5. oktober kl. 11, hvor skolen inviterer indenfor til arrangementet Krop og Knop. Følg også Ellebjerg Skole på facebook her.

tilskuere