Pressemeddelelse

GO´ STIL VOKSER I SYDHAVNEN

Fra uge 4 vil du bemærke noget, når du bevæger sig rundt i Sydhavnen. Kassedamen gi´r en high-five, kioskmanden spørger om du er glad i dag, metroarbejderne vinker fra byggepladsen og din nabo gi´r et kram. Det er GO´ STIL, som vi giver videre til hinanden. 

Det er os – børn og forældre fra Ellebjerg Skole – der har fået ideen til kampagnen DET ER GO´ STIL og budskabet er, at GO´ STIL starter med os selv.

GO´ STIL er at være søde ved hinanden, grine og være os selv, når vi er sammen. At vi synes forskellighed er fedt, og at vi bliver klogere af at lytte til andres perspektiver. Og den gode stil vil sprede sig fra skolen og ud i hele bydelen. Blandt andet med hjælp fra Movia og Umove, som har stillet busser på rute 9A til rådighed for kampagnen, som er pyntet med og i GO´ STIL af os fra Ellebjerg Skole. 

GO´ STIL er noget, vi GØR sammen. Det er de positive handlinger, der giver os lyst til fællesskab og hjælpsomhed. Derfor vil der blandt andet være forældredrevet morgencafé på Ellebjerg Skole hele uge 4. Lærerne og pædagogerne på både fritidshjem og klub vil lave masser af GO´ STIL-aktiviteter sammen med børnene.

DU har selvfølgelig også mulighed for at tilslutte dig den gode stil i Sydhavnen – og måske tage den med ud i andre dele af København. Onsdag den 22. januar kl. 15.30 er der fernisering på vores GO´ STIL-kunstværk, som skal hænge på Metrohegnet på Mozarts Plads, og her kan du fra Udsigtsposten på Metropladsen betro bydelen dit GO´ STIL-udsagn i vores hjemmebyggede kæmpemegafon. 

Hvad: Fernisering på GO´ STIL-kunstværk på Metrohegnet i forbindelse med kampagnen DET ER GO´ STIL, som starter i uge 4

Hvor: Mozarts Plads, ved Udsigtstårnet på Metrohegnet 

Hvornår: Onsdag den 22. januar kl. 15.30 – 16.30

Hvem: Hele bydelen er inviteret

Arrangør: Trivselsforældrene på Ellebjerg Skole

Kampagnen er støttet af Kgs. Enghave Lokaludvalg, Børne- og Ungdomsforvaltningen i København og Forældreforeningen Brug Folkeskolen